Početna - IZDVOJENO - Uskoro Grobnik Track Day
grobnik-pista

Uskoro Grobnik Track Day

Još je malo do dana ispunjenog adrenalinom na Grobniku 06.11.2016. U nedjelju počinje još jedan Grobnik Track Day. Za vrijeme trajanja GTD svi posjetitelji i zaljubljenici u oktanske jurilice će osim razgledavanja skupih automobila, moći uživat u utrci Seat Kup, turističkih automobila. Usto posjetitelji koji se prijave moći će i sami isprobati čari moto utrka sa svojim i s osobnim automobilom provozati se po Grobničkoj pisti. tj voziti brzo, bez većih ograničenja, a opet sigurno.

Za sve koji prvi put dođu na Grobnik Auto Track Day, organizatori nude prezentaciju kako pravilno odvoziti krug na pisti.

Grobnik Auto Track Day osnovan je od strane zaljubljenika u automobile i brzu vožnju. Brza vožnja i adrenalin, istraživanje granica vozača, ali i njihovih automobila ono je što će se na grobničkoj pisti imati priliku vidjeti. Ovaj Track Day nudi i mogućnost najma trkaćih automobila po povoljnim cijenama.

Program događanja kroz dan:

Raspored događanja

08:00 prijave

08:45 sastanak s vozačima

09:00 – 12:00 track day vožnje

12:00 – 13:00 utrke Seat Kup i turističkih automobila

13:00 – 16:00 track day vožnje

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...