Početna - IZDVOJENO - Uskoro privremeni ured predsjednice Hrvatske u Rijeci
kolinda hrt
foto: hrt

Uskoro privremeni ured predsjednice Hrvatske u Rijeci

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica Repulike Hrvatske, , prva je na toj dužnosti koja svoj ured privremeno seli u razne dijelove Hrvatske na par dana. Ova inicijativa je odmnogih hvaljena, pa će tako Rijeka biti peti   grad koji ima čast ugostiti privremeni predsjednički ured.

Nakon Splita, Pule, Vukovara i Zadra, na red je stigao i rodni kraj predsjednice. Novi list doznao je kako će upravo Rijeka biti sljedeći grad koji će se moći pohvaliti da je imao privremeni predsjednički ured. Grabar Kitarović sa svojim najbližim suradnicima trebala bi u najveći grad Kvarnera stići 8. studenog te, prema trenutno dostupnim informacijama, na našem području ostala bi tri dana.

Domaćin predsjednici bit će župan Zlatko Komadina, pa će upravo i jedna od zgrada Primorsko-goranske županije biti privremena adresa predsjedničkog ureda. Radi se o zgradi na adresi Slogin kula 2.

Predsjednica će obići mnoge krajeve naše županije, a priliku za druženje s njom imat će i građani već 8. studenog u poslijepodnevnim satima. Svi zainteresirani za taj susret mogu se već sada obratiti Uredu predsjednice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Druga sezona britanske serije “Hotel Portofino” nastavlja se snimati i u Opatiji

Produkcijska kuća Drugi plan d.o.o., u suradnji s Eagle Eye Drama Production iz Velike Britanije priprema snimanje druge sezone dramske ...