Početna - IZDVOJENO - Uvod u Bečki bal: Na terasi Kvarnera humanitarna modna revija, izložba i degustacija vina
Bečki tjedan
foto: Grad Opatija

Uvod u Bečki bal: Na terasi Kvarnera humanitarna modna revija, izložba i degustacija vina

Humanitarna revija, izložba i degustacija vina, u sklopu Bečkog tjedna i kao najava Bečkog bala u Opatiji održat će se u petak, 23. rujna s početkom u 19.30 sati na terasi hotela Kvarner, a u organizaciji Lions Cluba Opatija.

Kako su istaknuli organizatori, dosad se humanitarnoj modnoj reviji priključio zaista lijepi broj sponzora i donatora, a sve donacije, prilozi i prikupljena sredstva s ove humanitarne revije ove su godine namijenjeni teško bolesnim i potrebitim građanima Opatije s posebnim akcentom za članove udruge operiranih od karcinoma debelog crijeva.

Među donatorima su Trgovina NANI iz Opatije, AMEC Rijekatekstil doo & Weekend Max Mara iz Opatije, Jacob shop Opatija, Zlatarna Glasnović Opatija, Butik “Chantal” iz Opatije, Marie Vjenčanice iz Rijeke, MONDO UOMO iz Tower centra Rijeka, Frizerski Salon Urban Kastav, Studio Hello Kastav, Kozmetički salon Lamia Jurdani, Studio zdravlja i ljepote No7 iz Kastva, te renomirani nakit koji dolazi iz Beča i koji će se po prvi puta, na ovakav način predstaviti u Opatiji.

Modna revija posjetiteljima će predstaviti nekoliko atraktivnih iznenađenja. Uz profesionalne manekenke koje su potvrdile svoje sudjelovanje kao što su Ana Franulović, Iris Vujić, Nika Sirola, Petra Šutej, Iva Znaor, Ema Gračan, Dijana Ferenčak – finalistkinja Miss Istre za Miss Hrvatske, te ovogodišnja Miss PGŽ Nina Jelenković, reviju nose i male manekenke iz modne agencije Glamour Models & Creative Concepts vlasnice Tajane Zaro.

Jedno od iznenađenja večeri je i muški modni izlazak, kojeg sponzorira Mondo Uomo – butik muške mode iz Tower centra, a u ulozi modela po prvi puta pojavit će se vrhunski sportaši, prvaci Hrvatske u svojim kategorijama, muške snage OFC – Opatija Fight Cluba na čelu s trenerom Mladenom Kranjčecom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) U Opatiji održana Središnja kulturna manifestacija Ukrajinaca u RH

Jučer je u Centru Gervais održana XV. Središnja kulturna manifestacija Ukrajinaca u Republici Hrvatskoj. Uoči svečanog programa, sudionici manifestacije prošetali ...