Početna - IZDVOJENO - Uvodi se turistički bonton na Zrću
zrće

Uvodi se turistički bonton na Zrću

Svako neprimjereno i nepristojno ponašanje na gradskim ulicama sankcionirat će se opomenama, pa čak i novčanim kaznama. Za samo tri mjeseca počet će ludovanje, što mnogi Novaljci smatraju prebučnim, ali i nepristojnim. Od ovog ljeta morat će poštivati gradski bonton, prema kojemu u kupaćim kostimima više neće moći izlaziti na ulice.

Za to će biti zaduženi komunalni redari, najprije će dijeliti opomene, a zatim kazna. Kažnjavat će se kretanje bez kupaćeg kostima izvan nudističke plaže, ležanje i spavanje na javnim mjestima, konzumacija alkohola na javnim površinama te narušavanje reda, pri kršenju ovih stavki biti će dužni platiti tisuću kuna.

Tvrde da će Zrće i dalje ostati na svojem mjestu kao party odredište, ali promjene će doživjeti i sam epicentar zabave. Pitanje je kako će na uvođenje bontona reagirati ljubitelji bučnih i razuzdanih zabava.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...