Početna - IZDVOJENO - VALENTINOVO U ZAJCU: NAJLJEPŠE OD BALETA I STRASTVENOG TANGA
web

VALENTINOVO U ZAJCU: NAJLJEPŠE OD BALETA I STRASTVENOG TANGA

Najljepše od baleta vama za Valentinovo“ naziv je plesne večeri što ju je baletni ansambl HNK Ivana pl. Zajca pripremio povodom dana ljubavi i zaljubljenih, a na programu je u petak i subotu, 13. i 14. veljače 2015. s početkom u 19.30 sati.

Program koji stoji iza ovog naslovana riječku će pozornicu uistinu donijeti svu ljepotu i poeziju baletne umjetnosti, uz glazbu i ples ljubavi i strasti. Naime, baletni će ansambl na ovoj  gala večeri izvesti neke od najljepših dueta i ulomaka iz glasovitih klasika bijelog baleta kao što su „Labuđe jezero“ i „Trnoružica“ P. I. Čajkovskog , „Romeo i Julija“ S. Prokofjeva, „Giselle“ A. Adama i  „Don Quijote“ L. Minkusa, ali i nekih atraktivnih suvremenih komada poput „Transparente“ i „Aleksandar“ koreografa Ronalda Savkovića.
U drugom dijelu večeri, publika će ekskluzivno moći vidjeti dijelovi nove predstave ansambla riječkog Baleta  „Don’t just tango“ argentinskog koreografa Pabla Fermanija na glazbu što ju potpisuje također Argentinac Sebastian Garcia Ferro, predstave o susretima i rastancima koja donosi esencijuovog senzualnog, strastvenogisrčanog plesa rođenog u Argentini.

U izvedbi sudjelujuSabina Voinea i Balint Rauscher, Cristina Lukanec i Andrei Kӧteles, Marta Kanazir i Joseph Cane, Tamara SzilagzyiiBalintRaucher, Irina Kӧteles i Daniele Romeo, Svebor Zgurić i Nikola Tomašević, Owen Lane te cijeli ansambl Baleta riječkog HNK Ivana pl. Zajca.

A da Valentinovo u Zajcu bude i slatko pobrinut će se partner KRAŠ, prehrambena industije d.d.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...