Početna - GASTRO KUTAK - Valfresco Direkt odlično prihvaćen na području Rijeke i Opatijske rivijere

Valfresco Direkt odlično prihvaćen na području Rijeke i Opatijske rivijere

Valfresco Direkt – Valamarova online trgovina s dostavom dostupna i za građane s područja Rijeke i Opatijske rivijere, iz dana u dan bilježi sve veći broj zadovoljnih kupaca.

Valfresco Direkt je kroz samo nekoliko mjeseci od pokretanja stekao mnoštvo stalnih korisnika koji su prepoznali Valamar garanciju kvalitete i sigurnosti proizvoda. Mnogi kupci Valfresco Direkt online trgovine svoje oduševljenje su izrazili i na društvenim mrežama Valfresco Direkta na kojima svakodnevno dijele svoja pozitivna iskustva s uslugom i ponudom.

Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine. Valfresco Direkt usluga također omogućava nabavu svih kućanskih potrepština, te uz hranu i piće ima širok asortiman kućanskih artikala. Iz Valfresco Direkt bogate ponude Riječani najviše biraju svježe voće i povrće, mlijeko, sir i jaja lokalnih obiteljskih gospodarstava, a preko 60 posto narudžbi odnosi se na proizvode iz Valfresco kužine.

„Vrlo smo zadovoljni što svakodnevno bilježimo porast broja korisnika Valfresco Direkt usluge. Građani znaju da svakom kupnjom putem Valamarove online trgovine direktno podržavaju lokalnu zajednicu i dobivaju namirnice i jela pripremljena uz najviše ugostiteljske standarde.“, izjavila je Karmela Višković, direktorica razvoja proizvoda u Valamaru i voditeljica projekta Valfresco Direkt.

Valfresco Direkt je domaća kužina i lokalna špeža koju možete povoljno nabaviti iz udobnosti Vašeg doma. Dostava je osigurana svakog dana, uključujući nedjeljom i blagdanima, a dovoljno je izvršiti narudžbu do 13 sati kako bi proizvodi bili dostavljeni već idućeg dana. Valamar surađuje s više od stotinu lokalnih partnera i dobavljača s područja Istre, Kvarnera kao i Slavonije i Dalmacije, s ciljem širenja suradnje na zainteresirane partnere iz svih dijelova Hrvatske.

Preuzeto s: fiuman.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sanja Popović Gamma je kastavka mjeseca travnja

Kastavka mjeseca travnja je Sanja Popović Gamma, vrhunska odbojkašica i reprezentativka čije ime se izgovara s poštovanjem u svim ligama ...