Početna - IZDVOJENO - Varaždinac izradio aplikaciju za vremensku prognozu
vremenska prognoza
foto: web

Varaždinac izradio aplikaciju za vremensku prognozu

Varaždinac Nikola Stepan odlučio je krajem 2011. godine napraviti aplikaciju s najvažnijim vremenskim informacijama, te ju prodavati na AppStoreu.

Nikola je do danas nadogradio aplikaciju 10 puta, a rezultati prodaje su priličn solidni, s obzirom da se nikad nije ulagalo u marketing i promociju iste. U samo tri i pol mjeseca, aplikacija je prodana 1500 puta, a godinu dana kasnije prodano je 1300 komada, te je 2013. godine prodano 900 komada.

Nedavno je objavljena nova verzija koja je prilagođena za iOS7 operativni sustav, koja ujedno nudi nešto više mogućnosti, pa je tako s 9 pločica, aplikacija nadograđena na njih 15.

Ukupno je uloženo 100-injak radnih sati, a Nikola kaže kako je aplikaciju radio u večernjim satima, par sati dnevno, te mu je za prvu verziju trebalo oko mjesec dana. Najviše je kupljeno s iPhonea čak 93%, dok 7% otpada na iPad uređaje.

10 promo kodova za besplatno preuzimanje aplikacije kako biste mogli bolje pratiti vremensku prognozu.

TKNW43YFR7E4
FLW9JAWAMNWP
YNR64JHJETAR
HNW6WTTH33TK
NE6XRPP9HTP4
K9L7XTTL4WWP
MWRJA7HTKFJ7
WXNFXE4KFMXH
KAWHXKMA7JJX
479P7TAK4XMW

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...