Početna - IZDVOJENO - Vaterpolo klub Opatija obilježava 40 godina djelovanja!

Vaterpolo klub Opatija obilježava 40 godina djelovanja!

Vaterpolo klub Opatija 1981. obilježava 40 godina osnutka i rada! Svečana akademija posvećena 40. godišnjici održat će se u srijedu, 27. listopada, u Centru Gervais, a detalje proslave najavili su predsjednik Vaterpolo klub Opatija 1981 Danijel Premuš i potpredsjednik Gabriel Strizić.

Istaknuli su da će na svečanosti dodijeliti priznanja zaslužnim članovima i prijateljima kluba, a proslava će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera te će svi zainteresirani građani koji se ne budu mogli pridružiti u Gervaisu.

Vaterpolo klub Opatija osnovan je 28. listopada 1981. godine te je do danas odgojio generacije vrsnih sportaša i ljudi koji doprinose našem gradu. Klub je postao pravi brend Opatije koji je iznjedrio sportaše zavidnog kalibra od kojih su čak tri igrača bili sudionici Olimpijskih igara te donijeli kući nekoliko olimpijskih medalja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...