Početna - IZDVOJENO - Večer magije i iluzije u Rijeci
Foto: web

Večer magije i iluzije u Rijeci

Ovakav koncept još nikada nije predstavljen na područjima županije, te bi ovo bilo prvi puta da se na velikoj sceni s atraktivnom produkcijom, predstavi više zanimljivih mađioničara: Andrej Škedel, Casper, Magic Albin i Stefano, svaki sa svojim iluzijama te jedinstvenim pristupom magiji, iluziji, mikro magiji, mentalizmu te manipulacijama. Atraktivne i zanimljive iluzije oplemenjene scenskim elementima, zanimljivim svjetlosnim rješenjima, statistima te zvučnim efektima uvest će sve posjetitelje u mističan svijet magije i iluzije.

Veliko finale ove manifestacije bit će prva ikad patentirana velika iluzija na svijetu koja još nikad nije izvedena na ovim prostorima i koju je osmislio i prvi izveo jedan od najpoznatijih mađioničara svih vremena – Harry Houdini.Ova iluzija je izuzetno opasna iluzija koja se danas rijetko izvodi, a koju posjetitelji ove mistične večeri premijerno će ju moći pogledati u Centru Zamet 11.05.2014.godine.

Detalji o samim ulaznicama i prodajnim mjestima bit će poznati kroz nekoliko dana.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...