Početna - KULTURA - Večer uličnih zabavljača na Korzu

Večer uličnih zabavljača na Korzu

U ponedjeljak, 12. lipnja 2017. godine, s početkom u 19.15 sati, na Korzu, u sklopu programa Dana sv. Vida, bit će održana Večer uličnih zabavljača.

Od Trga 128. brigade HV pa sve do Riječke ure u dvosatnom će programu vladati različiti ulični zabavljači. Korzo će  oživjeti nastupima žonglera, klaunova, hodača na štulama i vozača štulocikla, a gledatelji će moći i oslikati lice te sudjelovati u radionici za djecu i početnike.

S početkom u 19.15 sati, ispred Gradske ure, u Večer uličnih zabavljača gledatelje i sudionike uvest će Flash Dance Unit iz Rijeke, a potom će se predstaviti Đon Kesten kao žongler, lakrdijaš, konstruktor, majstor i šeprtlja.

Istovremeno, na pozornici ispred zgrade Grada Rijeke, bit će upriličeni nastupi i programi: Klauniranje „Pistacije i Đumbus“ – humoristični nastup dvije klaunese, mađioničar Andrej Škedel sa svojom Midi verzijom iluzionističkog showa „Omađijaj me“, žonglerska skupina Čupakabra uz cirkuski show, Ri Run (Rijeka Parkour) pokazat će umijeće kretanja i akrobatskih skokova, a u plesnom će se programu predstaviti Plesni centar Salsero, plesni performans „Ruža“ i Vatrene mažoretkinje.

Od 19.15 do 20.15 sati, ispred zgrade Radio Rijeke, bit će održana Radionica Poi – radionica za djecu i početnike, gdje će biti predstavljen žonglerski rekvizit sastavljen od špage/lanca i lopte. Radionica se sastoji od dva dijela: izrade rekvizita i igre s izrađenim rekvizitom.

Istovremeno, na Trgu 128. brigade HV, započet će ulični show modeliranja balona i glazbe – Baloooni show, nakon čega će plesna skupina Flame izvesti plesni performans „Grief“. Po završetku performansa, započet će cirkuski ulični performans „El Cric“.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Riječki karneval 2021.

Zvuk antonjskog roga 17. siječnja označiti će početak Pusta – toliko željenog doba karnevala. Ove godine u skraćenom obliku od ...