Početna - IZDVOJENO - Večeras na Trsatskoj gradini predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere
predstava
web

Večeras na Trsatskoj gradini predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

Večeras  u 21:00 sat, na Trsatskoj gradini održat će se predstava ”Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ nastala prema istoimenoj knjizi Johna Graya.

Predstava „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ svoju popularnost stiče zahvaljujući tome što u duhovitim primjerima iz svakodnevnog života gledatelj lako prepoznaje svog partnera ili sebe. Ista je napravljena po knjizi američkog bračnog terapeuta Johna Graya „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“, izdana je 1993. godine i brzo je postala svjetski bestseller. Uznemirila je duhove i pridružila se vječnoj polemici o tome jesu li muškarci i žene različiti ili nisu. Za Hrvatsku tekst je adaptirao i producirao Roman Šušković-Stipanović , a režirao Boris Kovačević.

Ono što ovu predstav čini još zanimljivijom je to da i  gledatelji neposredno sudjeluju u predstavi igrajući nekoliko kratkih scena.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 50 kn, odnosno 60 kn na dan predstave za sjedenje i po cijeni od 40 kn, odnosno 50 kn na dan predstave za stajanje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...