Početna - IZDVOJENO - Večeras na Trsatskoj gradini predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere
predstava
web

Večeras na Trsatskoj gradini predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

Večeras  u 21:00 sat, na Trsatskoj gradini održat će se predstava ”Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ nastala prema istoimenoj knjizi Johna Graya.

Predstava „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ svoju popularnost stiče zahvaljujući tome što u duhovitim primjerima iz svakodnevnog života gledatelj lako prepoznaje svog partnera ili sebe. Ista je napravljena po knjizi američkog bračnog terapeuta Johna Graya „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“, izdana je 1993. godine i brzo je postala svjetski bestseller. Uznemirila je duhove i pridružila se vječnoj polemici o tome jesu li muškarci i žene različiti ili nisu. Za Hrvatsku tekst je adaptirao i producirao Roman Šušković-Stipanović , a režirao Boris Kovačević.

Ono što ovu predstav čini još zanimljivijom je to da i  gledatelji neposredno sudjeluju u predstavi igrajući nekoliko kratkih scena.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 50 kn, odnosno 60 kn na dan predstave za sjedenje i po cijeni od 40 kn, odnosno 50 kn na dan predstave za stajanje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...