Početna - IZDVOJENO - Večeras počinje FEN
fen
web

Večeras počinje FEN

Dan nakon završetka Uskrsnih praznika, u Opatiji počinje – praznik kazališta, treće izdanje Festivala neovisnih kazališta otvara vrata u hotelu Imperialu, s početkom u 20 sati.

Do nedjelje 27. travnja održat će se 27 događanja – uz predstave, tu su i radionice za djecu i odrasle te predstavljanje knjiga. Do sada je prodano više od pet stotina ulaznica u pretprodaji, što znači da je publika prepoznala kvalitetu predstava u kojima će ove godine imati priliku gledati vrhunska glumačka imena nezavisne kazališne scene.

Zbog velikog obima programa, uvedena je i “noćna smjena” pa će se dio predstava prikazivati u terminu iza 22 sata, a kako bi gledatelji mogli pogledati sve što ih zanima, FEN je ove godine ljubiteljima kazališta omogućio povoljnije ulaznice za sve predstave.

Cijena ulaznice predstave za odrasle iznosi 40,00 kuna, dok će ulaz na predstave za djecu stajati svega 10,00 kuna. Paket ulaznica za tri različite predstave za odrasle po vlastitom izboru, iznosi 90,00 kuna, odnosno 30,00 kuna po ulaznici. Paketi ulaznica s popustom mogu se kupiti isključivo na blagajnama Festivala Opatija.

Predstave i radionice održavaju se na čak pet lokacija u Opatiji – Umjetničkom paviljonu Juraja Šporera, hotelu Imperial, Vili Angiolini, Kulturnom domu Zora, te Vili Antonio, a ove godine održat će se i program ‘‘FEN u gostima’‘ u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...