Početna - IZDVOJENO - Velik interes građana potaknuo nove podjele sadnica masline, maruna i trešnje, Lovran
lovran lovran
foto: lovranlovran.com

Velik interes građana potaknuo nove podjele sadnica masline, maruna i trešnje, Lovran

Velik interes građana za podjelu sufinanciranih sadnica koje je Općina Lovran organizirala u suradnji s Udrugom Lovranski marun i Udrugom Agro Opatija tijekom 2015. i 2016. godine potaknuo je općinare da slične akcije ponove i u drugoj polovici ove godine.

Tako je građanima je omogućeno da po pristupačnoj cijeni nabave sufinancirane sadnice maslina i maruna i na taj način revitaliziraju stare i formiraju nove nasade na području Općine Lovran. Podijeljeno je ukupno 670 sadnica.

– Upravo zbog pojačanog interesa naših sugrađana, Općina Lovran planira nastaviti ovaj projekt sufinanciranja sadnica, te će tijekom rujna i listopada organizirati i sufinancirati sanitarnu sječu stabala maruna odnosno rezidbu i oblikovanje krošnje stabla maruna, te nabavu sadnica maslina, maruna i trešanja, stoji u obavijesti objavljenoj na općinskim službenim stranicama.

Ukoliko ste zainteresirani za nabavu sufinanciranih sadnica voćaka ili stručnu rezidbu/sanitarnu sječu, uljudno Vas molimo da izvršite predbilježbu na OVOM OBRASCU ili na broj telefona: 051-291-045.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...