Početna - IZDVOJENO - Humanitarni spektakl na Rujevici: 12. travnja Rijeka dočekuje milanski Inter
inter

Humanitarni spektakl na Rujevici: 12. travnja Rijeka dočekuje milanski Inter

Ekipa legendi pod imenom Inter Forever predvođena Francescom Toldom, Javierom Zanettijem, Robertom Baggijom i ostalima stižu na Rujevicu 12. travnja. Odigrat će humanitarnu utakmicu protiv veterana Rijeke, a prihod od prodaje ulaznica ide riječkoj udruzi DIRA za pomoć djeci s teškoćama u razvoju.

Neke od najvećih zvijezdi milanskog Intera istrčat će na travnjak Rujevice idućeg utorka, 12. travnja. Veterani Rijeke protiv ekipe Inter Forever odigrat će humanitarnu nogometnu utakmicu za riječku udrugu DIRA, koja se brine o djeci s teškoćama u razvoju.

Na službenoj stranici Intera osvanuo je popis momčadi, a na njemu su vratari Toldo i Mondini te igrači Zanetti, Baresi, Fresi, Colonnese, Cesar, Milanese, Bianchi, Berti, Baggio, Pizzi, Karagounis, Carbone, Morello i Choutos. Trener momčadi Inter Forever je Evaristo Beccalossi.

Interove klupske legende nastupaju diljem svijeta, sudjeluju u humanitarnim akcijama te promiču sportske i društvene vrijednosti trostrukog prvaka Europe i  jednog od najpopularnijih nogometnih klubova na svijetu.

Spektakl na Rujevici sljedećeg utorka počinje u 18 sati, a prodaja ulaznica kreće ove srijede.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...