Početna - IZDVOJENO - VELIKI INTERES – DODATNI DATUM ZA FRAJLE

VELIKI INTERES – DODATNI DATUM ZA FRAJLE

Dodatni datum za koncert The Frajli u Opatiji! “Koncert popularnog sastava The Frajle 8. ožujka u centru Gervais pod nazivom „The Frajle za Dan frajli“ u organizaciji Festivala Opatija, rasprodan je u rekordnom roku!

Iz želje da uvijek kada je to moguće idemo na ruku našim posjetiteljima, odlučili smo organizirati još jedan nastup The Frajli dan nakon, odnosno 9. ožujka, uz isto mjesto i vrijeme održavanja – centar Gervais u 20 sati”, javljaju iz Festivala Opatija.

“Također, zbog brojnih upita obavještavamo publiku da su ulaznice za 10. Maškarani klapski maraton koji se održava 22. veljače u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner također rasprodaneRasprodane su ulaznice i za Doru koja se održava 16. veljače u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, dok je za koncerte Simfonijskog i Jazz orkestra HRT-a koji se održavaju 14. i 15. veljače u centru Gervais ostao još manji broj ulaznica.

U subotu, 23. ožujka u Klubu Gervais nastupit će Mia Dimšić, mlada kantautorica i jedna od najvećih glazbenih senzacija posljednjih godina za čije se koncerte uvijek traži karta više. Ulaznice po cijeni od 70 kuna kreću u prodaju 1. veljače. Uz obiteljski popust (roditelj i dvoje djece), cijena ulaznice iznosi 60 kuna, a moguće ga je ostvariti na blagajnama Festivala Opatija”, navode.

gervais opatija

“Kao što je vidljivo, programi se vrlo brzo rasprodaju što je ponavljanje trenda iz prethodne godine, stoga iznova molimo sve naše posjetitelje da na vrijeme dođu do svojih ulaznica. Ulaznice za programe Festivala Opatija mogu se kupiti on-line putem sustava Mojekarte.hr, a dio događanja i putem sustava Eventim.hr. Ulaznice je moguće kupiti i u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, u opatijskom centru Gervais sat vremena prije svih programa koji se tamo održavaju, u Rijeci u Dallas Recordsu, Croatia Records Music Shopu, Foto Reviji, u New Soundu u Matuljima, KD Kostrena, Istra Sport Pula, itd”, prenose iz Festivala Opatija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...