Početna - IZDVOJENO - Veliki interes Kastavskih umirovljenika za informatičkom radionicom – traži se mjesto više

Veliki interes Kastavskih umirovljenika za informatičkom radionicom – traži se mjesto više

U Gradu Kastvu krenula je druga informatička radionica koju grad sufinancira zajedno sa Primorsko-goranskom županijom, a provodi ju Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županije u trajanju od 30 sati. Kako je cilj edukacije osposobiti osobe starije životne dobi za samostalan rad na računalu, korištenjem interneta, e-maila, komunikacijskih mrežnih servisa, rad u programima Word, Excel te za umirovljenike vrlo bitnog sustava e-Građani i NetBanking, a s obzirom na mogućnost elektroničkog popisa stanovništva, edukacija se pokazala više nego potrebna. Odaziv umirovljenika Grada Kastva višestruko premašuje mogućnosti organizacije.

Predsjednica Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije Ružica Kamenjašević obratila se polaznicima i naglasila važnost neformalnog obrazovanja, koje provodi zajednica  naglasivši da je ovo 75. obljetnica Hrvatske zajednice tehničke kulture i 25. obljetnica Zajednice tehničke kulture Primorsko-goranske županije, što je pokazatelj uspješnog dugogodišnjeg rada u zajednici u kojoj djeluju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Košarkaški klub Igokea pobjednik je drugog izdanja Liburnia kupa! 

Aktualni prvak Bosne i Hercegovine Igokea slavio je protiv talijanskog drugoligaša Cividalea s 97:75. Košarkašima Splita pripalo je treće mjesto ...