Početna - IZDVOJENO - “Veselje ti navješćujem” u Voloskom
foto: web

“Veselje ti navješćujem” u Voloskom

Nakon svečane svete mise u Župnoj crkvi Sv. Ane, u nedjelju, 29. prosinca, na navedonom mjestu, održat će se Božićni koncert ”Veselje ti navješćujem“.

Ovo je drugi put da održava ovaj koncert, a vrijeme početka koncerta predviđeno je u 19,00 sati.

Uz podršku župnika vlč. Petra Belanića, koncert su organizirali g. Ivan Bošnjak i gđa Maria Iveković, a ulaz na koncert je slobodan.
Na koncertu će nastupiti Župni zbor Sv. Ane iz Voloskog, Župni zbor Sv. Marka Evanđelista iz Veprinca, Željka Brdar, David Danijel, Ivana Marčelja, Slavko Sekulić, Lorena Perušić, obitelj Mersnik, Claudio i Esperanza Frank, Ivan Bošnjak te Maria Iveković.

Prošle je nedjelje na istom mjestu održan koncert na kojem su nastupile članice Ženske klape Volosko i operni pjevač Slavko Sekulić, a izveli su neke od najljepših božićnih pjesama poput Radujte se narodi, Ave Maria, Porodil se Kralj nebeski, Adeste fideles, Kolenda iz Sridnjeg sela s otoka Šolte, Dubrovačko kolendavanje i Veseli se Majko Božja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...