Početna - IZDVOJENO - Veterani Rijeke igraju utakmicu protiv reprezentacije Brazila

Veterani Rijeke igraju utakmicu protiv reprezentacije Brazila

U ponedjeljak sve riječke ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu u kampu HNK Rijeka očekuje jedan zanimljiv ogled. Naime, u 18 sati na igralištu u sklopu kampa HNK Rijeka,  veterani Rijeke ugostit će reprezentaciju Brazila.

– Ovo je nastavak priče koja je počela s utakmicom protiv Intera prošle godine i nadam se da će postati tradicija i da ćemo svake godine igrati protiv jednog renomiranog suparnika, rekao je Mladen Mladenović, veteran Rijeke.

Ulaz na utakmicu je besplatan, a istočni ulaz u kamp bit će otvoren pola sata prije početka utakmice.

– Očekujem jednu odličnu nogometnu predstavu i zanimljivu utakmicu za publiku. Ulaz je slobodan i pozivamo sve zainteresirane da dođu pogledati ovaj ogled, ustvrdio je Mladen Mladenović.

Za Rijeku protiv Brazila nastupit će: Domijan, Radman, Božičić, Vincetić, Budicin, Šarić, Milinović, Belajić, Brajković, Dobrić, Čaval, Grubišić, Šerifi, Mladenović, Gibičar, Mrnjaus, Miletić, Flego, Sharbini, Ban, Brajković, Svetec, Aleksić, Ivančić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...