Početna - IZDVOJENO - VIDEO: ŠTO NAM PORUČUJU MAJKE S TEŠKOĆAMA SLUHA

VIDEO: ŠTO NAM PORUČUJU MAJKE S TEŠKOĆAMA SLUHA

Bez obzira na njihov hendikep one su nam odlučile pokazati da i one mogu biti super majke

#deafmoms #stayhome

Osobe s problemima sa sluhom mogu normalno živjeti, bez obzira na to što ne čuju. Žana Vukić uspješna majka i supruga tvorac je prekrasnog videa u kojem je okupila nekolicinu majki s poteškoćama sluha kako bi pokazala kako i one mogu biti uspješne na svim poljima uz samo malo razumijevanja okoline.
Prije nego što pogledate video, pročitajte kako je Dalmatinka Žana zapravo došla na ideju za ovaj video: U ovom videu ima točno 42 majke s oštećenjem sluha, sve su većinom iz Hrvatske, Srbije, BIH i Slovenije. Imamo i dvije majke koje su iz Njemačke i Litve.
Došla sam na ovu ideju nakon što sam vidjela video od Elle Dvornik koji je napravila s majkama pa sam si rekla ‘A gdje smo mi majke s oštećenjem sluha?’ I odlučila sam zasukati rukave, objavila video u grupi gdje su samo majke s oštećenjem sluha i objasnila im što želim. Počele su se javljati dobrovoljno s željom za sudjelovanjem, jako im se svidjela ideja. Oduševilo me to što su se javile trudne majke koje su pred porodom, a imaju i djecu što je bilo predivno za vidjeti.
Kako je biti majka s oštećenjem sluha? Ja sam ta majka, imam sina od godinu i 3 mjeseca. Naša najveća mana je to što ne možemo čuti kad nam dijete plače, kada se smije, kada nam priča. Naravno, uz pomoć slušnih aparatića možemo, ali ima majki kojima ni slušno pomagalo ne pomaže. Za plač imamo budilicu koja nam je od najveće važnost tijekom noći, da nas probudi kad dijete plače. Mogu i sama reći da je biti majka predivan osjećaj, a sluh ne utječe na majčinu ljubav prema djetetu…

ŽANA

VIDEO: #deafmoms #stayhome

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Državni tajnik za sport Tomislav Družak posjetio Kastav

Na susretu je bilo govora i o važnoj ulozi sporta u krizi koju je izazvala pandemija koronavirusa Državni tajnik za ...