Početna - IZDVOJENO - Vijenci i svijeće povodom blagdana Svih svetih

Vijenci i svijeće povodom blagdana Svih svetih

Izaslanstvo Grada Opatije povodom blagdana Svih svetih položilo je vijence i zapalilo svijeće

Vijenci su položeni i svijeće zapaljene na spomeniku poginulih hrvatskih branitelja u Opatiji, centralnom križu groblja u Opatiji, spomen obilježju boraca Drugog svjetskog rata na opatijskom groblju te kod spomenika poginulih hrvatskih branitelja u Voloskom.

U izaslanstvu Grada bili su zamjenica gradonačelnika Vera Aničić i zamjenik dr. sc. Emil Priskić koji je istaknuo kako žrtva branitelja koji su svoj život dali za domovinu u nama budi vječnu zahvalnost i sjećanje na njih i obrambeni Domovinski rat. Prisjećamo se ovih blagdana, sa zahvalnošću, i svih žrtava Drugoga svjetskog rata i fašističke ideologije koja je čovječanstvu nanijela mnogo zla, kao i svih naših bližnjih koji više nisu s nama, istaknuo je Priskić.

U izaslanstu su bili i članovi HVIDRE Liburnija, UDVDR-a Opatije, UABA Opatije, članovi obitelji poginulih hrvatskih brnitelja, Hrvatskog časničkog zbora, Policijske postaje Opatija, Javne vatrogasne postrojbe Opatija i komunalnih poduzeća, 

Vijenci i svijeće su, uz minutu šutnje, položeni i na grobove poginulih branitelja s područja Opatije.

Pojedina izaslanstva su potom položila vijence i zapalila svijeće i na groblju Volosko, Klana, Lovran, Poljane te na spomenicima NOR-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Objava Liste kandidata za DGV

Lista kandidata za vijećnike XII. saziva Dječjeg gradskog vijeća     Nakon prezentacije projekta „Dječje gradsko vijeće“ u osnovnim školama Rikard Katalinić ...