Početna - IZDVOJENO - Vikend radionice za djecu školskog uzrasta- Centar za djecu i mlade Matulji
radionice za djecu

Vikend radionice za djecu školskog uzrasta- Centar za djecu i mlade Matulji

Centar za djecu i mlade Matulji (udruga Foliot) označava početak vikend radionica. Tako se već ove subote, 23. rujna, od 10 do 13 sati djeca školskog uzrasta mogu priključiti radionice.

Prva radionica će biti kreativno kulinarska, od 10 do 11 sati, koja se održava povodom Svjetskog dana jabuka. Djeca će se imati prilike okušati u pripremi zdravog doručka u sklopu projekta Vrijeme je za zdravlje. Projekt se provodi zahvaljujući potpori Općine Matulji i Primorsko-goranske županije.

U 11 sati nastavlja se u kreativnom tonu na radionici koja će se održati u sklopu građanske akcije Imam jedan prijedlog. Ove su subote djeca će na kreativan način kroz tehniku stop animacije, predložiti čime i na koji način bi oni voljeli upotpuniti svoje odrastanje.

Ova radionica je djeci ujedno prilika da se upoznaju s jednom od tehnika Foliot filmskog kluba. Foliot filmski klub se kao redovna radionica, provodi u sklopu programa Školska godina u Foliotu.

Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, a prijave su obavezne i traju do subote, do 9 sati. Javiti nam se možete putem Facebook stranice Udruge, mailom na udruga.foliot@gmail.com ili pozivom na broj 051/ 568 584

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...