Početna - IZDVOJENO - Viškovo općina s najviše brakova i novorođenčadi
Foto: web

Viškovo općina s najviše brakova i novorođenčadi

Svečana sjednica Općinskog vijeća Viškova u povodu Matejne bila je prigodom da se nagrade čak dva učenika generacije, kao i oni osnovnoškolci koji su tijekom svih osam godina školovanja postigli odličan uspjeh. Općinske nagrade dodijeljene su učeniku generacije Osnovne škole »Sv. Matej« Marku Marohniću te učeniku generacije OŠ »Kozala« Svenu Tici. Njima je pripala nagrada od tri tisuće kuna, dok su s 1.500 kuna nagrađeni učenici koji su svih osam godina školovanja postigli odličan uspjeh. Uz novčane nagrade učenici su primili na dar i knjigu, a u ime svih nagrađenih zahvalio se Marko Marohnić.

Dodijeljene su i nagrade za najljepšu okućnicu koju je ove godine dobila Vesna Vrbanc.

– Općina Viškovo nastavit će ulagati u programe za djecu, predškolski odgoj i školstvo, kao i u socijalne programe. Viškovo istodobno karakterizira široka paleta proizvodnih i uslužnih tvrtki što djeluju na našem području i radnim zonama. Stoga smo pokrenuli program kreditiranja mladih poduzetnika.

Načelnica Sanja Udović osvrnula se na demografske prednosti Viškova u kojem je lani sklopljeno najviše brakova i rođeno najviše djece u cijeloj Hrvatskoj. Pozvala je sve zainteresirane da dođu na Matejnu i uživaju u programima: »Dodajte barem jedan otkucaj našem srcu za Matejnu«.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije otuđio moped marke “Benelli”

Suradnjom policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog ...