Početna - IZDVOJENO - Vlada na TweetUp-u

Vlada na TweetUp-u

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će danas u 18 sati na #TweetUp-u – druženju s aktivnim korisnicima Twittera u Banskim dvorima povodom dvije godine mandata Vlade.

#VladaUp – tako je Vlada nazvala svoju inačicu popularnih okupljanja korisnika društvene mreže Twitter. Tviteraše će u Banskim dvorima ugostiti premijer Zoran Milanović, ali i Darko Parić, hrvatski digitalni šampion i pomoćnik ministra uprave za eHrvatsku.

Cilj #VladaUp-a je, kažu u Banskim dvorima, prezentirati Vladu kao inicijatora koji postavlja i razvija dvosmjernu komunikaciju koja, u interakciji s građankama i građanima, olakšava donošenje odluka.

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se mogu svi aktivni tviteraši (s više od 100 tvitova) na sljedećem linku: twtvite.com/VladaUP3.

#VladaUP moći će se pratiti i putem video zapisa na internetskim stranicama Vlade.

promo_vlada_twtvite

Hrvatska Vlada među najaktivnijim je profilima na Twitteru. Istraživački projekt Twiplomacy koji je analizirao ukupno 505 profila vlada, šefova država, ministara vanjskih poslova i utjecajnih lidera u svijetu, svrstao je Vladu RH na 3. mjesto, nakon Dominikanske Republike i Venezuele.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...