Početna - IZDVOJENO - Vlada na TweetUp-u

Vlada na TweetUp-u

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će danas u 18 sati na #TweetUp-u – druženju s aktivnim korisnicima Twittera u Banskim dvorima povodom dvije godine mandata Vlade.

#VladaUp – tako je Vlada nazvala svoju inačicu popularnih okupljanja korisnika društvene mreže Twitter. Tviteraše će u Banskim dvorima ugostiti premijer Zoran Milanović, ali i Darko Parić, hrvatski digitalni šampion i pomoćnik ministra uprave za eHrvatsku.

Cilj #VladaUp-a je, kažu u Banskim dvorima, prezentirati Vladu kao inicijatora koji postavlja i razvija dvosmjernu komunikaciju koja, u interakciji s građankama i građanima, olakšava donošenje odluka.

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se mogu svi aktivni tviteraši (s više od 100 tvitova) na sljedećem linku: twtvite.com/VladaUP3.

#VladaUP moći će se pratiti i putem video zapisa na internetskim stranicama Vlade.

promo_vlada_twtvite

Hrvatska Vlada među najaktivnijim je profilima na Twitteru. Istraživački projekt Twiplomacy koji je analizirao ukupno 505 profila vlada, šefova država, ministara vanjskih poslova i utjecajnih lidera u svijetu, svrstao je Vladu RH na 3. mjesto, nakon Dominikanske Republike i Venezuele.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...