Početna - IZDVOJENO - Vološćanska noć: Mauro Staraj & La Banda i Divlja vaterpolo liga
volosko

Vološćanska noć: Mauro Staraj & La Banda i Divlja vaterpolo liga

Drugu Vološćanska noć, koja je na rasporedusutra, 22. srpnja, otvoriti će sportske aktivnosti. Nakon pune četiri godine divlja vaterpolo liga ponovo će se igrati na plivalištu u Voloskom.

Početak je zakazan za 17 sati, a do sada je svoj dolazak potvrdilo šest ekipa. Prijave se primaju na kontakt broj 091/5811632, kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna, a uključuje piće i roštilj te bogate nagrade. Veliko finale gledati ćemo pod reflektorima vaterpolo plivališta, i ovim putem pozivamo sve ljubitelje vaterpola da dođu bodriti i podržati igrače, rekao Denis Juraga u ime organizatora Divlje Lige.

Prema najavi, vaterpoliste će bodriti i Zumba summer show dance koju predvodi Melita Doričić, u dva navrata, tj. u 19:30 i 20:30 sati, a poželjan je mornarski dress code.

Prije proglašenja samog pobjednika Divlje lige s plesnom koreografijom nastupit će plesna skupina Društva Naša djeca iz Matulja. U 21:30 sati kreće zabavni dio večeri uz Zastoj band dok sat vremena kasnije starta Mauro Staraj & La Banda. Tradicionalna kukanja kreće u ponoć kada će se natjecatelji željni akcije prtit po nauljenom palu po pršut, a prijaviti se možete tijekom cijele večeri. Sve posjetitelje očekuje bogata ponuda hrane i pića, lignji, srdela, inćuna te velika pedoćijada, istaknula je Patricija Radetić.

17:00h Divlja liga Vaterpolo. 6 ekipa, 2×8 minuta, polje 25m
Prijave na broj 091/581 1632, 
Cijeli program uz pratnju Dj-a Ildo
20:00 – završnica sportskih aktivnosti uz plesnu skupinu Društvo naša djeca Matulji
19:00 – PIDOĆIJADA
19-19:30 i 20:30-21h – Zumba summer dance show by Melita Doricic
21:00 kulturna preduvertra zabavnog dijela večeri „Valovi zvuka istaknutog Talijanskog vilionista koncentranta Francesca Squarce
22:30 – 04:00 Zastoj band, Mauro Staraj & La banda :))))
00.00 – Tradicionalna kukanja – prćenje po pale po pršut, za najhrabrije
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

“Ronjgov za Lhotku”

Učenici Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova uključili su se u akciju sakupljanja sredstava za obnovu Glazbene škole “Fran Lhotka” u ...