Početna - IZDVOJENO - Volosko uvršteno među najljepše “skrivene dragulje” Europe

Volosko uvršteno među najljepše “skrivene dragulje” Europe

Šarmatno Volosko je odabrano među najljepšim “skrivenim draguljima” u Europi , prema izboru organizacija European Best Destinations čiji turistički portal ima više od šest milijuna posjetitelja. Objavu možete pogledati OVDJE.

– Istinsko “srce mora” kuca u ribarskom mjestu Kvarnerskog zaljeva. Volosko je destinacija koju obavezno morate posjetiti zbog ukusne, iznimno svježe ribe i restorana s plodovima mora. Uživat ćete u dobrodošlici i autentičnoj atmosferi dok šećete ulicama Voloskog, otkrivajući ateljee umjetnika i umjetničke galerije, ali i čarobnom doživljaju klapske pjesme, jazz glazbe i drugih kulturnih i umjetničkih događanja, navodi EBD o Voloskom, ističući kako se radi o gradiću uz Opatiju, koju nazivaju jednom od najljepših destinacija u Hrvatskoj i utočištu za ljubitelje wellnessa, opuštanja i – čokolade.

Uz Volosko, među 10 destinacija “skrivenih dragulja” uvrštena su francuska, belgijska, španjolska, britanska, švedska i talijanska turistička mjesta.

– Ovo je važno priznanje za Volosko i veliki poticaj za daljnji rad na promociji naše rivijere. European Best Destinations je jedna od najznačajnijih turističkih organizacija koja izdaje turističke vodiče i čije preporuke prate milijuni ljudi, a prenose je veliki mediji kao što je Forbes i Conde Nast Traveller koji je objavio i članak o “skrivenim draguljima” Europe. Očekujemo da će ovaj izbor povećati zanimanje za Volosko među posjetiteljima Opatije i okolice, ali i biti samostalan motiv za dolazak u našu destinaciju. Nastavit ćemo i dalje brendirati Volosko kao jedinstveno turističko mjesto s vrhunskom gastronomskom ponudom, umjetničkom “dušom” i posebnom atmosferom. Upravo je to bio i cilj uspješno provedenog europskog projekta “Feel & Taste” koji je promovirao opatijsko zaleđe i Volosko kao novi turistički proizvod s naglaskom na autohtone lokalne namirnice i kulinarsku tradiciju, kulturno stvaralaštvo i posebni doživljaj koji Volosko nudi svojim posjetiteljima, kazala je direktorica TZ Opatije Suzi Petričić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...