Početna - IZDVOJENO - WhatsApp uskoro i bez plavih kvačica
whatsApp
web

WhatsApp uskoro i bez plavih kvačica

Tek što je WhatsApp izdao nadogradnju svoje mobilne aplikacije dio korisnika je već izrazio svoje nezadovoljstvo učinjenim promjenama. Najveći broj zamjerki je upućen na „adresu“ novih plavih kvačica koje bi nam trebale signalizirati da je osoba s druge strane zaslona pročitala poruku koju smo joj mi uputili.

I dok su developeri smatrali kako će svojim korisnicima olakšati komunikaciju uvođenjem istih, već spomenuti dio korisnika smatra kako im nova mogućnost narušava privatnost. Glavni problem u cijeloj priči leži u tome što novu funkciju trenutno nije moguće isključiti već je ista cijelo vrijeme aktivna, tako da nitko od korisnika aplikacije se više ne može „izvlačiti“ kako nije pročitao primljenu poruku.

Kako se u WhatsAppu vode onom kako je korisnik uvijek u pravu, žurno su objavili kako će iduća nadogradnja aplikacije sadržavati i mogućnost da se sporna opcija isključi. Korisnici koji su dio Beta programa su već dobili ovu mogućnost, dok će se ostali morati još malo strpiti da developeri skrpaju aplikaciju do kraja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...