Početna - ZABAVA - You Tube ima novi najgledaniji video
youtube

You Tube ima novi najgledaniji video

Gangnam Style je bio toliko popularan da je probio brojač Youtubea, nakon što je premašio maksimalni broj pregleda (2,1 milijarde) i prisilio kompaniju da izmijeni svoj kod, piše BBC.

Gangnam Style južnokorejskog pjevača Psya više nije najgledaniji video na YouTubeu, prenose u utorak mediji. Ovaj megahit bio je u posljednjih pet godina najizvođeniji klip, a o njegovoj popularnosti najbolje govori podatak da je probio brojač Youtubea, nakon što je premašio maksimalni broj pregleda (2,1 milijarde) i prisilio kompaniju da izmijeni svoj kod, piše BBC.

No, Psyevu pjesmu sada je pretekao drugi glazbeni video, “See You Again” Wiza Khalife i Charliea Putha, koji je pregledan 2,8 milijardi puta.

Kada bi se gledanje tog videa spojilo, potrajalo bi 21.759 godina, što znači da je s gledanjem trebalo početi još u posljednje ledeno doba.

“See You Again” napisana je za akcijski film “Brzi i žestoki 7”, u čast glumca Paula Walkersa koji je poginuo u prometnoj nesreći prije kraja snimanja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Povelja za Naj -akciju 2020. virtualnoj Bajkaonici DND-a Opatija

Održano je virtualno svečano savjetovanje i proglašenje gradova/općina-prijatelja djece i Naj-akcije u 2020. godini u organizaciji Saveza DND Hrvatske i Središnjeg ...