Početna - IZDVOJENO - Yuri Cortez oduševljen Opatijom

Yuri Cortez oduševljen Opatijom

Opatija je drugačija od ostalih gradova koje sam vidio u Hrvatskoj, odiše otmjenošću i elegancijom, rekao je Yuri

Yuri Cortez, fotoreporter Angence France-Pressa (AFP), koji je simpatije svijeta zadobio našavši se usred slavlja hrvatskih nogometaša nakon plasmana Hrvatske u finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, posjetio je jučer Opatiju.

Nakon press konferencije održane u hotelu Navis na kojoj su nazočili direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, ministar turizma Gari Cappelli, dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Damir Mišković, gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić te direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov i direktorica TZ Opatija Suzi Petričić, za Yurija i njegovu obitelj je organiziran razgled Opatije.

Razgled je započeo vožnjom simpatičnim tuk tuk vozilima, a nastavio se šetnjom centrom grada tijekom koje je posjetio najvažnije znamenitosti te upoznao povijest Opatije. Yurija su u Opatiji posebno oduševile arhitektura i brojni parkovi te gastronomija.

„Opatija je drugačija od ostalih gradova koje sam vidio u Hrvatskoj, ovo je prekrasan grad koji odiše otmjenošću i elegancijom. Volio bih se vratiti i upoznati Opatiju i njenu rivijeru bolje jer vidim da imate zaista puno za ponuditi“, istaknuo je Yuri.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Rijeka pobijedila Dinamo, Kauboji “slomili” Katar

Nogometaši Rijeke pobijedili su Dinamo 2:0 ! Prvi gol “pao” je u 66. minuti ali posebno će se pamtiti akcija ...