Početna - IZDVOJENO - Za vikend dva odlična benda u River pubu
the-fab

Za vikend dva odlična benda u River pubu

Ovog vikenda u River dolaze dva odlična sastava iz Zagreba – u petak 16.10. PEARL JAM Tribute “Jeremy’s Alive”, te u subotu 17.10. skupina THE FAB!

Pearl Jam sigurno ne treba posebno predstavljati, sada već kultni bend sa vjernim fanovima diljem svijeta. Prošlo je 9 godina od njihovog rasprodanog koncerta u zagrebačkom Domu sportova, obećali su skori povratak, a u iščekivanju istog, predstavljamo vam JEREMY’S ALIVE, prvi Pearl Jam tribute band na ovim prostorima.

Prošle godine, “Jeremy’s Alive” su svirali na samom otvaranju novootvorenog River Puba i napravili apsolutnu ludnicu. Jeremy’s Alive zaista vjerno “skidaju” originalni Pearl Jam, kako u samoj svirci tako i u duljini nastupa, pa se nemojte začuditi ako dečki “potegnu” i preko dva i pol sata svirke, a svojim širokim repertoarom i energijom sigurno će zadovoljiti i stare i nove Pearl Jam fanove.

The Fab postoji tri godine, a ovo će biti njihov premijerni nastup u Rijeci. Spoj su retro i modernog zvuka, pa se tako na repertoaru nalaze svima poznati klasici od 50-ih godina pa sve do danas! Bend pokušava osvježiti pjesme kojih se svi rado sjete i na koje instantno zaplešu, a neki od izvođača na repertoaru su Otis Redding, Nancy Sinatra, Etta James, Ray Charles, Stevie Wonder, Tina Turner, Billy Idol, Brian Ferry, Talking Heads, The Cult, Led Zeppelin te još puno vrhunskih glazbenika iz 70-ih, 80-ih i 90-ih čije pjesme uvijek prizivaju odličnu atmosferu! Članovi benda inače su dugogodišnji prijatelji i muzičari koji na najbolji način dijele svoju strast prema glazbi.

Tajana Turković – vokal
Nikola Novak – bas gitara
Tomislav Bujanović – gitara
Domagoj Holjevac – bubnjevi

Ulaz na oba koncerta je besplatan, te započinju oko 22:00 sati!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...