Početna - IZDVOJENO - Zagreb – Rijeka 0:2
HNK Rijeka
arhiva

Zagreb – Rijeka 0:2

Rijeka je povela u 54. minuti. Tomasov je izveo korner, obrana Zagreba loše je reagirala i lopta je kroz šumu nogu došla do Bezjaka na drugoj vratnici koji ju je samo gurnuo u mrežu – 0:1.

Zagreb se u tom trenutku morao otvoriti što je otvorilo Rijeci puno prostora. U 63. minuti Močinić je dodao za Moisesa koji je sjajno gurnuo loptu u prostor. Vešović je utrčao i poslužio Bezjaka koji je gurnuo loptu u prazan gol – 0:2.

Rijeka je prvom dijelu kontrolirala igru, ali bez previše izglednih prilika. Zagreb se zadovoljio činjenicom da ne primi pogodak čekajući svoju priliku iz kontre. Već u četvrtoj minuti Tomasov je lijepo ubacio iz slobodnog udarca, ali lijep udarac Moisesa glavom završio je u rukama vratara Zagreba.

Neugodan je bio ubačaj Moisesa u 16. minuti, ali Herceg se dobro snašao i izboksao loptu. Udarac Ristovskog s 18 metara u 24. minuti blokirali su braniči Zagreba, dok je 120 sekundi kasnije Tomasov prizeman ubačaj zamalo završio u golu. U 31. minuti Tomasov nije uspio iskoristiti lošu reakciju domaće obrane, njegov udarac opet je završio u rukama vratara Zagreba.  Domaćin se oslobdio u završnici, ali pokušaji Gabrijela Bobana završili su u rukama Ivana Vargića.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...