Početna - IZDVOJENO - Zajedno do zdravlja: Matulji
Zajedno do zdravlja Matulji

Zajedno do zdravlja: Matulji

Manifestacija “Zajedno do zdravlja” održat će se sutra, u subotu, 14. rujna, ispred zgrade Općine Matulji u vremenskom razdoblju od 10,00 do 14,00 sati. Na ovoj manifestaciji mještani će moći potražiti savjete i informacije o zdravlju, kušati razne zdrave namirnice i jela koja su od njih pripremljena, a osim toga moći će isprobati različite tretmane i besplatne preglede.
Osim besplatinih pregleda, posjetitelji će moći i saslušati zanimljiva predavanja o sprečavanju stresa i o prehrani kao metodi suzbijanja stresa.
Na manifestaciji će se predsaviti i niz programa koje, u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo, Općina Matulji realizira tijekom cijele godine, a isti će posjetiteljima biti predstavljen putem brošura i razgovora s djelatnicima.
Osim što će biti izloženi štandovi Zavoda, bit će izloženi i štandovi matuljskih udruga koje se bave “zdravstvenim” segmentom života, a prije svega predstavit će se Grupa za podršku u borbi protiv debljine koja će posjetiteljima koji žele “skinuti” koji kilogram iznijeti svoja iskustva i udijeliti pokoji praktični savjet.

Zajedno do zdravlja 2013

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Danas u Kastvu dežura socijalni radnik Centra za socijalnu skrb

U četvrtak, 26. svibnja, u kastavskoj Gradskoj vijećnici, Trg Lokvina 2, od 8,30 do 11,30 sati, dežurat će socijalni radnik ...