Početna - IZDVOJENO - Zaključano igralište u Matuljima zbunilo roditelje
Foto: web

Zaključano igralište u Matuljima zbunilo roditelje

Općina Matulji u dogovoru s ravnateljicom Dječjeg vrtića Matulji donijela je odluku o zaključavanju nedavno obnovljenog i suvremeno uređenog dvorišta u Dječjem vrtiću nakon 20 sati. Zbog navedenog zaštitar koji čuva područje oko Školske sportske dvorane i Dječjeg vrtića, upozorava i moli roditelje i djecu da izađu iz dvorišta vrtića. Razlog ovakve odluke su brojne devastacije koje se u večernjim i noćnim satima zabilježene na tom prostoru u centru Matulja. Ovakva oduka izazvala je nezadovoljstvo roditelja, naručito onih vrtićke dobi koji smatraju da bi zaštitar sam trebao procijeniti, te dozvoliti i duži ostanak djece koja su u pratnji roditelja.

Alen Ružić, zamjenik načelnika Općine Matulji, shvaća potrebe roditelja i djece, no kaže kako su poduzete mjere uistinu neophodne jer su devastacije na području oko školske sportske dvorane i igralištu dječjeg vrtića učestale. Također bili su prisiljeni angažirati i zaštitarsku tvrtku kao i postaviti videonadzor. Zaštitar je tako angažiran od večernjih sati do drugog jutra. Također, objašnjava kako trenutno nema drugog riješenja, te da je svjestan kako Općini Matulji nedostaje javno igralište u kojem bi djeca mogla uživati i igrati se.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Zatvara se sjeverni ulaz na sušačkom lokalitetu KBC-a Rijeka

Zbog izvođenja radova na izgradnji nove bolnice na sušačkom lokalitetu KBC-a Rijeka, od danas; 01. ožujka od 8 sati, pa ...