Početna - IZDVOJENO - Zanimljiv program u lovranskom kinu Sloboda
kino sloboda

Zanimljiv program u lovranskom kinu Sloboda

U nekoliko idućih dana u lovranskom kinu Sloboda očekuje nas zanimljiv i raznovrsan program. Danasnedjelju s početkom u 19 sati, održat će se koncert ”Lovranci za Lovrance” na koje će nastupiti mješoviti pjevački zbor KUD „Lovor“, Puhački orkestar Lovran, dr. art Mihalj Ivković, veliki orkestar i pjevački zbor Umjetničke škole Matka Brajše Rašana te kao voditelj Mario Lipovšek Battifiaca.

Tjedan dana kasnije, u subotu 27. travnja prikazat će se apsolutni raritet, film koji još nije predstavljen u hrvatskim kino-dvoranama. Radi se o filmu naziva ”U planinama Jugoslavije” snimljenom 1946. godine, a bit će dvije predstave – jedna u 18, a druga u 20 sati.

U četvrtak, 4. svibnja, Stubica d.o.o. u suradnji s Udrugom Domoljub 1909 iz Rukavca priredila je kazališnu predstavu – komediju pod nazivom „Bjutiful Merika“ s početkom u 20 sati.

– U petak, 5. svibnja u kinu Sloboda u suradnji sa KD „RUŠNJAK“ organizirali smo za folklorno – glazbeni koncert s početkom u 20 sati. Ova predstava će zasigurno obradovati ljubitelje folklora – narodnih običaja, nošnje i napjeva. Učesnici folklornog programa su iskusni veterani – mentori te redom djevojke i mladići iz Petrovca – Vukovara koji djeluju u KUD Joakim Hardi, a koji svojim predanim radom i izvrsnom izvedbom prenose običaje i kulturu svojih predaka, Rusina i Ukrajinaca, kazali su iz Stubice.

U sklopu istog programa, u utorak 6. lipnja održat će se završni konncert polaznika Umjetničke škole Matka Brajše iz Rašane, a ulaz na sve navedene programe je besplatan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...