Početna - IZDVOJENO - Zapalio stan pa počinio suicid
Foto web: Vedran Karuza

Zapalio stan pa počinio suicid

Muškarac počinio samoubojstvo nakon što je zapalio stan

Nakon prvih policijskih izvida, iako je policija još uvijek na uviđaju, sumnja se da je jučerašnji požar u Trinajstićevoj br.8 povezan sa suicidom na Kozali.

Požar U Trinajstićevoj izazvan je eksplozijom, a kako je do detonacije došlo još je predmet ispitivanja.

Pouzdano se zna da je stan u kojem se desila eksplozija u potpunosti uništen. S tim požarom i izazvanim eksplozijom povezuje se i suicid muškarca nadomak ulaza u gradsko groblje Kozala.

Osim stana u kojem je prvotno došlo do vatre, susjedni stan je također uništen, tako da je pregradni zid koji dijeli ta dva stana nestao u eksploziji. Bračni par koji živi u tom stanu na sreću ostao je neozlijeđen.

Suicid je muškarac počinio u ranim jutarnjim satima u rastrojenom stanju, na stotinjak metara udaljenosti od svog povremenog prebivališta koje je zapalio.

Istraga se nastavlja a tijekom dana se očekuju i rezultati koji će rasvijetliti način na koji je izazvana eksplozija i požar kao njena posljedica.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...