Početna - IZDVOJENO - Zaplijenjena veća količina droge i oružja
Foto: web

Zaplijenjena veća količina droge i oružja

Jučer je u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj održana izvanredna konferencija za novinare na kojoj je voditelj Službe kriminaliteta droga prezentirao rezultate kriminalističkog istraživanja vezanog uz zapljenu velike količine droge marihuana.

Nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 48 i 29 godina te dvojicom državljana Crne Gore, starosti 52 i 44 godine provedeno je kriminalističko istraživanje. Obavljene je pretraga doma i drugih prostorija te vozila kojima su se osumnjičeni koristili na temelju naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci. Pretragom je pronađeno i oduzeto oko 11 800 grama droge marihuana pakirane u više od dvadeset paketa, više od 16 000 eura, ručna bomba, raketni bacač, dva pištolja s više komada streljiva, mobiteli i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom.

Napominjemo da je vrijednost zaplijenjene droge marihuana na ilegalnom tržištu Primorsko-goranske županije veća od 1 100 000,00 kuna.

Svi osumnjičeni kazneno su prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Za kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari kazneno je prijavljen 29-godišnji hrvatski državljanin.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Vinoteka Kuk by Pervino na novoj lokaciji u Kastvu

Na novoj lokaciji u Kastvu, točnije na adresi Spinčići 158c, otvarena je Vinoteka Kuk by Pervino.“Čekaju vas dobro poznata Pervino ...