Početna - IZDVOJENO - Započeli upisi u sedmu generaciju STARTUP Inkubatora Rijeka
startup

Započeli upisi u sedmu generaciju STARTUP Inkubatora Rijeka

U periodu od 25. listopada do 22. studenog 2016. godine otvoren je Javni poziv za ulazak u STARTUP Inkubator Rijeka, koji je namijenjen studentima te mladim osobama ili timovima do 29 godina starosti uz besplatnu savjetodavnu i mentorsku pomoć.

Prema najavama, nova generacija korisnika započet će s radom početkom prosinca, a glavni cilj je stvoriti poticajno okuženje za samozapošljavanje mladih kroz realizaciju vlastitih poslovnih ideja, povećanje radnih kompetencija i razvoj poduzetničke kulture mladih.

Upis u sedmu generaciju najavili su Vlasta Linić iz Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke – STARTUP Inkubator Rijeka, mentor i član Programskog vijeća STARTUP Inkubatora Rijeka Petra Karanikić, mentor STARTUP Inkubatora Rijeka Andrija Čolak te Renato Poljak iz BENEFiD tima šeste generacije Inkubatora.

STARTUP Inkubator Rijeka poduzetnička je infrastruktura Grada Rijeke koja mladima već četiri godine pruža podršku u razvoju njihovih poslovnih ideja.

Unutar razdoblja od 6 mjeseci u Inkubatoru, fizičkim osobama pružena je potpora u osmišljavanju i postavljanju poslovnih modela kojima se nude inovativni načini rješavanja problema, boljih ili povoljnijih od konkurencije.

Do sada je inkubirano šest generacija polaznika te je tako svoje ideje razvijalo 92 tima, odnosno 264 korisnika, kojima je pomagalo tridesetak mentora iz različitih područja. Od njih trenutno na tržištu posluje 12 tvrtki, tri projekta dobila su investicije za razvoj, a niz projekata značajne nagrade i priznanja.

Više informacija možete pronaći na web stranici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvorene prijave na STEM radionice u inoLAB-u u Kastvu

Udruga za promicanje informatičke kulture E-Kastav od ove školske godine provodi radionice programiranja i robotike. Učenici se mogu prijaviti na ...