Početna - IZDVOJENO - Započeo Dječji tjedan u Opatiji

Započeo Dječji tjedan u Opatiji

Započeo je Dječji tjedan koji će se od 3. do 9. listopada obilježiti nizom aktivnosti i događanja na području Opatije i Lovrana u organizaciji opatijskog Društva “Naša djeca”.

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija koja se obilježava od 1953. godine u cijeloj zemlji u prvom tjednu listopada. Zajednička tema ovogodišnjeg Dječjeg tjedna je igra, a aktivnosti će se provoditi pod nazivom “Zavrti se , poskoči i u Dječji tjedan uskoči!”. Cilj aktivnosti je potaknuti djecu na igru i boravak na otvorenom te na zajedničko druženje, igru, učenje i kreativno stvaralaštvo s odraslima u slobodno vrijeme.

Dječji je tjedan u Opatiji otvoren Dječjim javnim skupom ispred Sportske dvorane Marino Cvetković na kojem su sudjelovali i gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić te su se, s učenicima Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov”, poigrali i okušali u hula-hopu i preskakanju vijače, uz poruku da igra treba biti svakodnevni dio odrastanja.

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...