Početna - NOVOSTI - Zatečeni s heroinom

Zatečeni s heroinom

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim državljaninom Srbije i 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Spomenute je na području Čavli zatekla policija u suradnji s djelatnicima mobilne carinske jedinice.

Prilikom pregleda vozila ukojem su osumnjičeni zatečeni, djelatnici mobilne carinske jedinice koristili su službenog psa koji je u vozilu detektirao drogu.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela obojica su privedena u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. T

ijekom kriminalističkog istraživanja temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljene su pretrage spomenutog vozila te doma i drugih prostorija na području Viškova i Rijeke, kojima se osumnjičeni koriste.

Pretragama je pronađeno i oduzeto ukupno 162,4 grama heroina, digitalne vage i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem ovih kaznenih djela. Policija ih sumnjiči da su od početka kolovoza do sredine listopada ove godine nabavljali i drugim konzumentima prodavali drogu heroin.

Obojica su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama te predani pritvorskom nadzorniku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

ZNANSTVENICI OTKRILI NOVE VRSTE KORONAVIRUSA

Znanstvenici u afričkoj državi Gibon kod tamošnjih šišmiša otkrili su sedam novih sojeva Koronavirusa Iako su većina dosad poznatih vrsta ...