Početna - IZDVOJENO - Završeni “Dani tehničke kulture u osnovnim školama Grada Rijeke”
Foto: web

Završeni “Dani tehničke kulture u osnovnim školama Grada Rijeke”

U projektu “Dani tehničke kulture u osnovnim školama” od 10. do 13. ožujka sudjelovali su učenici od 5. do 8. razreda, njih 320

Završila je još jedna uspješna prezentacija aktivnosti Zajednice tehničke kulture i njenih članica u projektu “Dani tehničke kulture u osnovnim školama Grada Rijeke”.
U projektu je sudjelovala modelarska radionica CTK- Tehnički centar mladih, kao i Foto klub Color sa radionicom obrade fotografije i IN klub inovatora iz Rijeke sa školom elektronike. Ove godine, domaćini su bili učenici O.Š. “Kozala” i “Eugen Kumičić” sa profesorima tehničke kulture, Dolores Šegotom i Nadom Škrobonjom. Podršku ovom projektu pružile su i ravnateljice ovih škola, Kim Anić i Ana Anić Opašić. Učenici su s radošću prihvatili i uključili se u predmetne radionice ovog projekta u kojem je od.  10. do 13. ožujka sudjelovalo 320 učenika od 5. do 8. razreda.
Stručna služba pozivala je sve članice koje do sada nisu sudjelovale u projektu da se aktivno uključe i iskoriste mogućnost prezentacije svoje djelatnosti mlađoj populaciji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...