Početna - IZDVOJENO - Zbog kiše odgođeno predavanje i rasprava inicijative mladih po-RI-look
po-RI-look

Zbog kiše odgođeno predavanje i rasprava inicijative mladih po-RI-look

Predavanje, u sklopu kojeg su svi zainteresirani korištenjem digitalnih tehnologija mogli saznati kako je nastala Delta, zašto je Kont već desetljećima tako primamljiv mladima te kako bi u budućnosti trebala izgledati Delta prema projektu Rijeka Gateway, zbog premalog interesa prebačeno je na ovaj tjedan. Predavanje će se održati u četvrtak, 17. listopada 2013., u 14 sati u Centru tehničke kulture Rijeka.

„po-RI-look“ je inicijativa mladih koju financira Europska komisija kroz program Mladi na djelu. Cilj joj je u godinu dana navesti stotinu mladih Riječana i Riječanki da korištenjem novih tehnologija aktivno promišljaju svoj grad, ali i uče o njemu – organizacijom ili sudjelovanjem u aktivnostima Inicijative. Svaki je mjesec određen za jednu aktivnost, odnosno Look.

Dosad smo obavili 4 Looka. Krenuli smo u lipnju kada smo prošetali tunelskim skloništem ispod Starog grada, u srpnju smo imali fotografski natječaj na temu „Morska, pomorska, primorska Rijeka“, u kolovozu smo snimali kratki film koji propituje rockerski identitet Rijeke, a u rujnu smo prošetali kroz riječku povijest na primjeru 10 građevina.

Aktivnosti zajednički osmišljaju i provode volonteri i zaposlenici Centra tehničke kulture Rijeka, a prvenstveno je namijenjena mladima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...