Početna - IZDVOJENO - Zbog kiše odgođeno predavanje i rasprava inicijative mladih po-RI-look
po-RI-look

Zbog kiše odgođeno predavanje i rasprava inicijative mladih po-RI-look

Predavanje, u sklopu kojeg su svi zainteresirani korištenjem digitalnih tehnologija mogli saznati kako je nastala Delta, zašto je Kont već desetljećima tako primamljiv mladima te kako bi u budućnosti trebala izgledati Delta prema projektu Rijeka Gateway, zbog premalog interesa prebačeno je na ovaj tjedan. Predavanje će se održati u četvrtak, 17. listopada 2013., u 14 sati u Centru tehničke kulture Rijeka.

„po-RI-look“ je inicijativa mladih koju financira Europska komisija kroz program Mladi na djelu. Cilj joj je u godinu dana navesti stotinu mladih Riječana i Riječanki da korištenjem novih tehnologija aktivno promišljaju svoj grad, ali i uče o njemu – organizacijom ili sudjelovanjem u aktivnostima Inicijative. Svaki je mjesec određen za jednu aktivnost, odnosno Look.

Dosad smo obavili 4 Looka. Krenuli smo u lipnju kada smo prošetali tunelskim skloništem ispod Starog grada, u srpnju smo imali fotografski natječaj na temu „Morska, pomorska, primorska Rijeka“, u kolovozu smo snimali kratki film koji propituje rockerski identitet Rijeke, a u rujnu smo prošetali kroz riječku povijest na primjeru 10 građevina.

Aktivnosti zajednički osmišljaju i provode volonteri i zaposlenici Centra tehničke kulture Rijeka, a prvenstveno je namijenjena mladima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...