Početna - IZDVOJENO - Zbog preuređenja Pevec zatvoren mjesec dana
glavna-pevec
web

Zbog preuređenja Pevec zatvoren mjesec dana

Na sastanku u Primorsko-goranskoj županiji predsjednik Uprave tvtke Pevec d.d. Darko Šket, voditelj prodajnog centra Kukuljanovo Neven Kovač i Aleksandra Osrečak, voditeljica Službe upravljanja poslovnim prostorom informirali su župana Zlatka Komadinu i pročelnika Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Gerharda Lempla, o razvojnim planovima tvrtke koja u svojih 19 centara u Hrvatskoj ima zaposlenih 1300 djelatnika.

U listopadu će, najavili su, u prodajni centar Pevec na Kukuljanovu useliti i Konzum. Uređenje prostora kreće početkom kolovoza i trajat će mjesec dana. Za to će vrijeme centar biti zatvoren za kupce.

Na pitanja Komadine o razvojnim planovima i mogućim novim radnim mjestima na prostoru Primorsko-goranske županije, Šket je rekao da je upravo projekt rekonstrukcije centra na Kukuljanovu uz pokretanje partnerske suradnje s Konzumom, najveći ovogodišnji projekt tvrtke.

Plan je, rekao je Kovač,  urediti cijeli prostor veličine 13 tisuća četvornih metara, od kojih će trgovina Konzuma svoj asortiman rasporediti na 3,5 tisuća, a 7 tisuća četvornih metara u prizemlju ostaje Pevecu. Kako su istaknuli predstavnici Peveca, riječ je o investiciji vrijednoj ukupno 15 milijuna kuna, a koja otvaranjem Konzuma donosi i 50-ak novih radnih mjesta.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...