Početna - IZDVOJENO - Zdravstveni turizam je šansa Kvarneru

Zdravstveni turizam je šansa Kvarneru

Dr.sc. Irenu Peršić Živadinov, direktoricu TZ Kvarnera i doc.dr.sc. Vladimira Mozetiča, dr.med. predsjednika Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera i ravnatelja Doma zdravlja PGŽ jučer je primila ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, kako bi predstavili aktivnosti i planove na polju daljnjeg razvoja zdravstvenog turizma. Cilj tog sastanka održanog u Zagrebu bio je „pretresti“ aktualnu situaciju i sagledati mogućnosti oporavka turizma i gospodarstva od pandemije Covid-19, te dogovoriti suradnju između TZ Kvarnera, Klastera i MINTS-a, kako radi prezentiranja pozitivnih kvarnerskih praksi kao primjer i smjerokaz drugim hrvatskim subjektima u turizmu i zdravstvu, tako i radi daljnjeg razvoja zdravstvenog turizma na Kvarneru.
Iskustvo na Kvarneru ispred je iskustava hrvatskih regija i destinacija, a to se može zahvaliti tradiciji dugoj više od 130 godina, suvremenoj medicinskoj mreži infrastrukture, vrhunskim ustanovama i medicinskim timovima predvođenih renomiranim, iskusnim liječnicima, te kompletan kvarnerski turistički sektor, kao i iskustvo upravljanja destinacijskim programima razvoja turističkih proizvoda.
TZ Kvarnera upravo provodi niz virtualnih prezentacija za novinare, agente, partnere kako bi zadržala prisutnost i vidljivost kod gostiju i ostala na „listi njihovih želja“ da posjete Kvarner čim to bude moguće. Razumije se da je zdravlje univerzalna vrijednost i da je Kvarner ponovno mjesto na koje se dolazi po zdravlje, baš kako je to nekada bilo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...