Početna - GASTRO KUTAK - Zeleni Kastav u ponedjeljak na Fortici

Zeleni Kastav u ponedjeljak na Fortici

„Zeleni Kastav“, 67. po redu, održati će se u ponedjeljak, 09. 11. 2020. od 15 – 18 sati na Fortici.

Dan će biti sunčan, sajam je na Fortici, a obzirom da je mjesec studeni mjesec obilježavanja našeg 4. rođendana, za tu prigodu ćemo na „Zelenom Kastvu“ upriličiti prodajnu izložbu akvarela na temu „Jesen na Zelenom Kastvu“. To su radovi članova Društva za istraživanje i potporu iz Rijeke – naši dragi „DIP“- ovci koji su već duže od dvije godine sudionici naših sajmova. Obzirom da su nedavno uselili u nove prostorije kojima je još potrebno dosta uređivanja, sakupljena sredstva upotrijebiti će za nova platna i boje, a razlika će se iskoristiti za uređenje prostorija u kojima se sastaju i provode svoje programe. Molimo za podršku.

Na „Zelenom Kastvu“ biti će 30-tak sudionika sa izobiljem jesenskih plodova – korjenasto povrće i voće, sokovi, marmelade, likeri, čajevi, mliječni i suhomesnati proizvodi, jaja, med i proizvodi za jačanje imuniteta, prirodna kozmetika za lice i tijelo, te linija „zdravlja“.

Iz doline Neretve dolaze agrumi – mandarine i limuni, nepasterizirani i pasterizirani sokovi mandarina, a imamo i ovosezonsko maslinovo ulje.

Biti će ponuda graha, tikava, brašna, palenti i pahuljica, te tjestenina. Dolaze i ekološka sredstva za njegu naših domova i odjeće, a biti će i sadnica aromatičnog bilja.

Molimo sve za poštivanje važećih epidemioloških mjera .

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Smanjene cijene ručne autopraonice Brilliant car wash

Ručna autopraonica Brilliant koja se nalazi na adresi Mučići 88 smanjila je cijene usluga i nudi posebne pogodnosti svojim vjernim ...