Početna - IZDVOJENO - 11. po redu sajam Zeleni Kastav

11. po redu sajam Zeleni Kastav

11. sajam Zeleni Kastav održat će se u organizaciji Grupe solidarne razmjene Opatija u ponedjeljak, 11. rujna kod Školske sportske dvorane Kastav od 17 do 20 sati. Predstavit će se ukupno 24 certificirana i necertificirana proizvođača. Posjetiteljima će biti predstavljeni razni proizvodi, od mlijeka i mliječnih proizvoda, preko meda, žitarica, sirupa, ulja, sokova i marmelada do bioloških sredstava za čišćenje i energetskih pločica.

“Bistro Loža” će specijalno za ovu prigodu od visokokvalitetnih namirnica proizvođača u svojoj kuhinji skuhati i u svom bistrou ponuditi kao marendu. Iako je trenutno jesenji ugođaj u Kastvu, u ponudi će biti lazanje s istarskim brašnom i kozicama iz Jadranskog mora.

GSR Zapad u suradnji s Društvom prijatelja waldorfske pedagogije, nakon premijerne projekcije u Zagrebu 15. rujna organizirat će projekciju dugometražnog dokumentarnog filma „Inhabit: A Permaculture Perspective“. Gledatelje će uputiti u žive primjere iz SAD-a koji ukazuju na to kako se permakultura primjenjuje u praksi te koji blagotvorni i održivi rezultati nastaju i ostaju iz korištenja iste.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Povećan proračun Općine Matulji

No, uz napomenu Nakon dvije elektroničke sjednice u Školskoj sportskoj dvoran održana je sjednica Općinskog vijećaOpćine Matulji. Proračun Općine tehničkim ...