Početna - AUTOMOTO - Ženski automobil godine – Ford Fiesta
Ford Fiesta ženski auto 2013

Ženski automobil godine – Ford Fiesta

Nismo sigurni hoće li se sve žene vozači složiti s ovim izborom, ali svakako je takvu odluku donijelo 18 automobilskih novinara ženskog spola. Naime, radi se o tome da je Ford Fiesta, u visokoj konkurenciji (modelu američke tvrtke u finalu društvo su pravili Audi Allroad, Range Rover i Porsche Boxster S), odnijela titulu Ženskog automobila godine. Prilikom ocjenjivanja vođeno je računa o nekoliko faktora, uključujući izgled, sigurnost, cijenu, prtljažni prostor, lakoću vožnje, utjecaj na prirodu, boju, pa čak i na seksipil.
Osim glavne nagrade, automobilu sa 1,0-litarskim EcoBoost agregatom pod haubom pripala je nagrada i za najbolju potrošnju, čime je još jednom potvrđena visoka učinkovitost ovog motora.
Spomenimo još da je nagradu za automobil godine osvojila sedma generacija Volkswagen Golfa, a priznanje za europski automobil godine odnio je kultni njemački hatchback.

Nagrada za ženski automobil godine u svijetu, peta po redu, bit će uručena u Londonu, u listopadu ove godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...