Početna - IZDVOJENO - Ženski rokovnik ponosno predstavlja suradnju sa studentima Filozofskog fakulteta iz Rijeke
ŽENSKI ROKOVNIK

Ženski rokovnik ponosno predstavlja suradnju sa studentima Filozofskog fakulteta iz Rijeke

Nova godina, novi početak i nove prazne stranice koje treba popuniti. Sadržaj kojim ćemo svoje stranice ispuniti u sljedećoj godini treba pomno planirati kako bi godina bila uspješna, kreativna i puna malih zadovoljstava koja mame osmijeh na kraju dana. Ženski rokovnik je zato i za 2016. godinu damama koje znaju čemu služi planiranje pripremio brojne novitete koji će dnevne obaveze pretvoriti u spomenare.

Ženski rokovnik za 2016. godinu ponosno predstavlja suradnju sa studentima Odsjeka za kulturalne studije Filozofskog fakulteta iz Rijeke koji su dizajnirali posebnu liniju Ženskog rokovnika pod nazivom „Anojing bič“ namijenjenogstudenticama i ženama mlađe dobi. „Anojing bič“ rokovnik bit će izložen u Muzeju suvremene umjetnost u Rijeci što je veliki uspjeh ove suradnje.

„Anojing Bičje zvijezda našeg rokovnika i izuzetno kompleksan lik. Nastala je kao reakcija na ustaljene stereotipe žena u današnjem društvu. Ona je istovremeno njihovo utjelovljenje i karikatura. Svojim stavovima provocira i postavlja pitanja u vezi “ženske problematike”  te ukazuje na ideje i moguće odgovore sadržane u samom rokovniku. Na osebujan i neobičan način potiče na promišljanje. Ona je iritantna, bezobrazna, zabavna, jednostavno neodoljiva te će nasmijati do suza svakoga tko se odluči upoznati je.”- prilikom predstavljanja izjavila je Tihana Šegota, jedna od trinaest studentica koje su sudjelovale u projektu.

Ova posebna limitirana serija Ženskog rokovnika „Anojing Bič“ bit će dostupna isključivo putem web-shopa po popularnoj cijeni od 50,00 HRK prilagođenoj studentskom budgetu.

Ženski rokovnik nastao je 2009.godine kao rezultat bezuspješne potrage za dobro strukturiranim rokovnikom modernog i oku ugodnog dizajna. Već prvi primjerci Ženskog rokovnika bili su rasprodani u gotovo rekordnom roku što je kreatoricu  ponukalo da proizvod dodatno usavrši i još bolje prilagodi potrebama korisnica. Danas je Ženski rokovnik prepoznatljiv pozanimljivim, i u svakodnevnom životu vrlokorisnim dodacima.

Ženski rokovnik u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj i zaštićen je kao domaći brand koji je osim na hrvatskom tržištu dostupan i u Bosni i Hercegovini, a od ove godine putem web shopa i na engleskom jeziku.

Više informacija možete pronaći na:

www.zenskirokovnik.com

FB / Ženski rokovnik

Instagram/zenskirokovnik

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...