Početna - IZDVOJENO - Zlatni ključ conciergea dodijeljen Gloriji Luni Steiner iz LRH-a

Zlatni ključ conciergea dodijeljen Gloriji Luni Steiner iz LRH-a

Svjetska elitna organizacija te profesionalno udruženje conciergea Les Clefs d’Or prvi put u Hrvatskoj dodijelila je zlatne ključeve conciergeima hrvatskih hotelskih tvrtki. Zlatne ključeve dodijelilo je pet predstavnika udruženja Les Clefs d’Or iz Italije, a među dobitnicima je i Gloria Luna Steiner iz Liburnia Riviera Hotela.

Svečanost se održala 5. lipnja 2021. godine u Rovinju, a sastojala se od čitanja službene tablice vrijednosti kojima se treba voditi Les Clefs d’Or concierge i svečanog pribadanja ključeva na revere sakoa svakog člana. Priznanjem o usvojenim europskim i svjetskim standardima conciergea obilježen je ulazak LRH-a u ovu svjetsku organizaciju.

Gloria Luna Steiner svoju je karijeru započela kao recepcionar, zatim šef recepcije da bi nakon toga postala koordinator događanja na kruzerima. Vrlo brzo se vratila hotelima i kroz idućih 10 godina radila je kao agent rezervacija, recepcionar i na kraju concierge. Zajedno s još dvije kolegice 2019. godine utemeljila je Hrvatsku Udrugu Hotelskih Concierge-a čiji je predsjednik. Cilj udruge je promicanje posla concierge-a u hrvatskim hotelima i uvođenje Les Clefs d’Or udruge u Hrvatskoj za poboljšanje kvalitete usluge.

„Mi smo vodeća hotelska grupacija u Opatiju i nama su zaposlenici na prvom mjestu. Redovito ulažemo i ulagat ćemo u svoje djelatnike i njihov razvoj i zato smo veoma ponosni na svoju djelatnicu Gloriju“, izjavio je predsjednik Uprave Liburnia Riviera Hotela Vladimir Bošnjak.

Za postati Les clefs d’Or concierge potrebno je barem pet godina iskustva na recepciji, dvije godine rada kao Concierge na recepciji i biti pod nadzorom dva Les clefs d’Or mentora dodatne dvije godine. Dugotrajan proces koji osigurava da u takvu ozbiljnu udrugu mogu ući samo najkvalitetniji concierge-i koji vole taj posao.

Les Clefs d’Or je ekskluzivno međunarodno udruženje profesionalnih hotelskih conciergea osnovano u Parizu 1952. godine i broji više od 3.000 članova u 39 zemalja širom svijeta. Les Clefs d’Or conciergei smatraju se pružateljima izvanrednih usluga i dosljedno postižu visoku razinu zadovoljstva gostiju, a prepoznaju se po zlatnim prekriženim ključevima koji se nose na  reverima. U skladu s motom organizacije, „U službi kroz prijateljstvo“, članovi redovito međusobno razmjenjuju informacije kako bi poboljšali svoje vještine, riješili probleme i proširili broj dostupnih resursa kako bi pomogli gostima širom svijeta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...