Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Održana prezentacija novoobnovljenog školskog igrališta pred opatijskom školom

(FOTO) Održana prezentacija novoobnovljenog školskog igrališta pred opatijskom školom

Jučer je održana prezentacija novoobnovljenog školskog-sportskog igrališta OŠ “R. K. Jeretov”, radovi na uređenju kojeg su završeni pred deset dana, a odvijali su se tijekom ljetnih školskih praznika.

Na školskom-sportskom igralištu je zamijenjen asfaltni zastor, postavljena nova ograda, igralište je opremljeno atestiranom opremom za nogomet, košarku, mali rukomet i odbojku, ucrtana je staza za trčanje te je postavljena nova rasvjeta.

U radove smo krenuli u dogovoru sa školom, izgled igrališta usuglašen je s profesorima tjelesne i zdravstvene kulture. Ovime smo zadovoljili potrebe naše osnovne škole, a ujedno i svih rekreativaca koji u poslijepodnevnim i večernjim satima koriste školsko igralište. Postavljena rasvjeta osigurava se pritiskom na dugme i tako radi po sat vremena, kazao je gradonačelnik Fernando Kirigin.

CIlj nam je da u Opatiji uredimo više sportskih igrališta i zelenih površina za djecu i sve građane, dodao je gradonačelnik koji je s učenicima osmoga razreda odigrao i kratki hakl.

Ravnateljica opatijske osnovne škole Milana Međimorec istaknula je kako novo igralište za nastavu znači jako mnogo, napokon je dobilo svoj pravi smisao, u funkciji je od jutra do kasnih večernjih sati i lijepo je vidjeti da su ponovno roditelji s djecom na igralištu i rekreiraju se.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...