Početna - IZDVOJENO - Počeli su radovi na Boćariji Poljane

Počeli su radovi na Boćariji Poljane

Započeli su radovi na rekonstrukciji Sportsko rekreacijskog centra – boćarije Poljane.

Na otvorenom postupku javne nabave izabran je izvođač radova, tvrtka Eding d.o.o. iz Zagreba. Vrijednost radova je 715.857,00 EUR + PDV. Projekt je izradila i nadzor radova obavlja tvrtka “Herman projekt d.o.o.”, Veprinac. Investicija će se u potpunosti pokriti proračunskim sredstvima Grada.

– Mještani Poljana napokon će dobiti novi centar društvenog života. Derutna zgrada boćarije koja se sama od sebe počela urušavati je srušena te ćemo izgraditi novi odgovarajući objekt sa svom potrebnom infrastrukturom i natkrivenim jogom. Boćari će dobiti izvrsne uvjete za bavljenje omiljenim sportom, a prva faza radova koja se odnosi na novoizgrađeni objekt bit će završena do Petrove kako bi i ove godine Poljanci mogli nesmetano proslaviti svoj blagdan, naglasio je gradonačelnik Fernando Kirigin koji je sa suradnicima danas obišao lokaciju.

Nakon ljetne stanke uslijed zabrane izvođenja grubih građevinskih radova, rekonstrukcija se nastavlja natkrivanjem joga, u širini sve četiri staze i uređenjem okoliša. Rok za dovršetak cjelokupne investicije je kraj godine.

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...