Početna - NOVOSTI - Turistička zajednica grada Opatija nastavlja ciklus tečajeva stranih jezika za iznajmljivače

Turistička zajednica grada Opatija nastavlja ciklus tečajeva stranih jezika za iznajmljivače

Opatija – Turistička zajednica grada Opatija u suradnji s Udrugom obiteljskog smještaja grada Opatije te Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i u 2023. godini nastavlja s tečajevima stranih jezika namijenjenima privatnim iznajmljivačima na svom području. Cilj edukacije je podizanje konkurentnosti privatnih iznajmljivača što će u konačnici doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

-Tečaj njemačkog jezika u trajanju od 20 školskih sati održat će se u razdoblju od 9. do 30. ožujka 2023. godine u prostorijama Ville Antonio, Vladimira Nazora 2, Opatija, a provodi ga prof. Ana Ravnić Perfido s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Za tečaj se potrebno prijaviti putem e-maila: obiteljski.smjestaj@gmail.com, a broj sudionika je ograničen, poručuju iz TZ.

Turistička zajednica grada Opatija je pokrovitelj edukacija, čime je osigurano da edukacija bude besplatna za zainteresirane privatne iznajmljivače s područja TZ grada Opatija.

Izvor: PodUckun.net

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Primanje za svjetsku prvakinju Marinu Mavrinac Matulja

Naša sugrađanka Marina Mavrinac Matulja najuspješnija je članica hrvatske ženske reprezentacije u ribolovu, koja je prema nagradama HOO-a već godinama u hrvatskom ...